Pohja:
200 g Dikestive keksejä
75 g voisulaa
Täyte:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g appelsiini tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
1,5 dl tomusokeria
1 rkl vaniliinisokeria
5 liivatelehteä
tilkka kuumaa vettä
Koristeeksi
keksin muruja
- Murskaa Digestive keksit pohjaa varten. Sulata rasva, ja lisää se keksin murusten joukkoon. Painele seos tasaisesti leivinpaperilla vuoratulle irtopohjavuualle. (irtopohjavuuan halkaisia noi 20-25cm)
- Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
- Sekoita molemmat tuorejuustot kulhossa sekaisin, ja lisää tomusokeri ja vaniliinisokeri. Vatkaa kuohukerma löysäksi vaahdoksi, ja lisää se tuorejuustoseokseen.
- Purista liivatelehdistä vesi pois, ja sulata liivatelehdet kuumassa vesitilkassa. Lisää liivaneste täytteen sekaan, ja sekoita hyvin.
- Kaada täyte keksipohjan päälle, ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti