torstai 3. toukokuuta 2018

Paholaisen kakku

Tämä paholaisen kakun leivot käden käänteessä, ja ainekset yleensä löytyvät kotoota.

1 1/2 dl perunajauhoja
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 dl kaakaojauhetta
4 dl sokeria
1 t vanilijasokeria
2 dl maitoa
2 kananmunaa
100 g sulaa voita

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon maito, sulavoi ja kananmunat. Voitele ja jauhota kakkuvuoka (halkaisija noin 20 cm). Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 1 tunnin ajan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Donitsit

Donitsit ovat älyttömän ihania ja herkullisia! Tein niitä kahdella erilaisella kuorrutteella: valko -ja maitosuklaalla, lisäksi päälle hiem...