keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Vispipuuro

Vispipuuro on ihastuttava herkku. Pelkästään sen kaunis pinkki väri saa minut hurmautumaan siihen. Yleisemmin se valmistetaan mannasuurimoista ja puolukoista, jotka vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Tällä kertaa kokeilin kuitenkin mustaherukoita, joita löysin pakastimesta. 

Vispipuuro

1 litra vettä
200 gr mustaherukoita
1,5 dl mannasuurimoita
sokeria maun mukaan
1 tl suolaa
100 gr pakastemansikoita

Keitä mustaherukoita vedessä 5 minuuttia ja lisää mannasuurimot ja suola. Keitä suurimoita 10 minuuttia. Jäähdytä seos ja heitä mukaan pakastemansikat.
Vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella. Tarjoile maidon kera.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Donitsit

Donitsit ovat älyttömän ihania ja herkullisia! Tein niitä kahdella erilaisella kuorrutteella: valko -ja maitosuklaalla, lisäksi päälle hiem...